Scriitorul David Mitchell a publicat o nuvelă pe Twitter, în șapte zile

david mitchellDavid Mitchell, scriitor britanic ce și-a dobândit notorietatea după ce a publicat romanul „Cloud Atlas”, a publicat zilele trecute o nuvelă pe celebra rețea de socializare Twitter. Mitchell a publicat 40 de tweet-uri pe zi, timp de șapte zile. De menționat că twitter-urile au maxim 140 de caractere.

 

Nu sunt un împătimit al rețelelor de socializare. Până acum foloseam social media doar să interacționez cu oamenii, să le spun „bună” și atât. De aceea m-am gândit să găsesc și utilitatea acestor rețele de socializare, a menționat David Mitchell într-un interviu pentru BBC.

Potrivit The Guardian, nuvela publicată de David Mitchell pe Twitter îl are ca protagonist pe un tânăr consumator de Valium ce încearcă să să facă diferența între halucinații și realitate.

Nu a fost deloc ușor. Pe Twitter e ca și cum ai privi totul printr-o fereastră îngustă a unui tren aflat în mișcare. Nu poți vedea totul dintr-o dată, a mai adaugat Mitchell.

David Mitchell este un scriitor britanic născut în anul 1969. A publicat primul roman, „Ghostwritten”, în anul 1999. Și-a dobândit notorietatea după apariția romanului „Cloud Atlas”, roman ce a fost ecranizat în anul 2012 în regia fraților Wachowski. Cei interesați să citească pe Twitter nuvela lui Mitchell o pot lectura de aici. De menționat că David Mitchell va lansa o nouă carte, The Bone Clocks, peste o lună de zile.

Un Comentariu la “Scriitorul David Mitchell a publicat o nuvelă pe Twitter, în șapte zile”
  1. doarlegumă says:

Dă-ți și tu cu părerea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *