Iadul ca o imensă corporație

Iadul ca o imensă corporațieDintre toate teoriile despre Rai și Iad, cel mai mult mi-a stârnit imaginația un scurt pasaj din Supraviețuitorul lui Chuck Palahniuk. Cu domnul Palahniuk am făcut cunoștință de curând, stilul lui mi s-a părut irezistibil, deja aștept să citesc și “Jurnal” sau „Fight Club” însă nu despre asta vreau să vă vorbesc. Ci despre citatul din Survivor ce aparține personajului principal, Tender Branson.

I-am spus agentului: Îmi închipui că o să-mi petrec prima mie de ani în iad, pe o poziție entry-level, dar după asta vreau să fiu avansat și să fac parte din management. Să fiu un jucător important. Și să vezi atunci cum o să cunoască Iadul o creștere enormă a cotei de piață în următorul mileniu. Vreau să fiu pe val. Agentul mi-a zis că i se pare o viziune destul de realistă. (Chuck Palahniuk – Supraviețuitor)

Deci Iadul s-ar putea să fie o imensă corporație până la urmă. Cu posturi de entry-level, project manager, training-uri și team building-uri la cazanul cu smoală. Așa că, dragi corporatiști, nu fiți triști! Veți avea parte de ore suplimentare și în Iad.

Dă-ți și tu cu părerea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *