Hollywood-ul vrea să toarne un nou film după romanul 1984 al lui George Orwell

Hollywood-ul vrea să toarne un nou film după romanul 1984 al lui George OrwellCei de la Hollywood s-au gândit să scoată de la naftalină romanul „O mie nouă sute optzeci și patru” al lui George Orwell și să-i ofere acestuia o nouă ecranizare. Inițial nu am fost foarte entuziasmat însă mi-a revenit culoarea în obraji când am auzit că filmul va fi regizat de către Paul Greengrass.

Faptul că Paul Iarbă-Verde se va ocupa de distopia lui George Orwell mă face să fiu destul de entuziasmat. Și asta pentru că Grengrass ăsta a făcut câteva filme destul de mișto la viața sa precum „Bloody Sunday”, „Green Zone”, seria „Bourne”, sau, cel mai recent film al său, „Captain Phillips”. În ceea ce privește distribuția nu se știe încă nimic. Sper din tot sufletul să-l lase pe Matt Damon acasă că mi s-a cam acrit de figura lui.

Romanul lui Orwell a fost până acum ecranizat deja de două ori – în 1956 și 1984, ambele fiind decente. Am însă pretenții de la Greengrass să vină cu ceva memorabil fiindcă potențialul romanului este fantastic.

Dă-ți și tu cu părerea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *