Concurs: Câștigă o invitație dublă la teatru

teatru sub lunaBlog de Cititori te trimite la Teatru sub Lună!

Stai puțin, cum adică Teatru sub Lună?

Adică  un festival de teatru desfășurat sub aer liber în Grădina Quantic din parcul Grozăvești din capitală care ține trei weekend-uri (1-16 iulie). Blog De Cititori oferă celor pasionați de teatru o invitație dublă valabilă o zi întreagă. Tot ce trebuie să faci este să lași un comentariu la acest articol în care să specifici care este piesa ta de teatru favorită. Înscrierile se pot face până pe 29 iunie inclusiv, iar câștigătorul va fi anunțat în urma unei trageri la sorți vineri, 30 iunie.

Update: s-a modificat modificarea: vor fi câștigători, nu unul, adică vom oferi trei invitații duble.

În ce constă desfășurarea festivalului „Teatru sub lună”

Festivalul „Teatru sub lună” se va extinde pe durata a 3 weekend-uri între 1 și 16 iulie, în Grădina Quantic din parcul Grozăvești. Deși, după cum îi spune și numele, acest festival este unul de teatru, el reunește pe parcursul celor 3 weekend-uri de desfășurare concepte culturale diverse, precum show-uri de improvizație, concerte de jazz și rock acustic, expoziții de fotografie și pictură, dar și de sculpturi din lemn și fier.

Fiind un proiect de artă urbană, festivalul de teatru independent „Teatru sub lună” își propune să promoveze tinerii artiști aflați la început de drum în cariera profesională. Mai mult, acest festival dorește să le ofere tinerilor o rampă de lansare, precum și un mediu în care își pot manifesta pasiunea pentru cultură și abilitățile dobândite prin punerea în practică a ideilor creative.

Celelalte 2 ediții ale festivalului „Teatru sub Lună”, din 2015 și 2016, au reunit împreună:

 • 2 premiere teatrale
 • 8 spectacole pentru copii
 • 8 spectacole de improvizație
 • 24 de spectacole de teatru independent
 • 24 de concerte acustice
 • 80 de expozanți de artă vizuală
 • 100 de actori profesioniști și amatori
 • 300 de artiști și voluntari implicați
 • 5500 de spectatori

Conceptul inedit al acestui festival de teatru urban independent stă sub semnul astrului selenar, deoarece, în fiecare an, spectacolele se desfășoară în perioada cu lună plină, ca simbol al evoluției și desăvârșirii artistice.

Pentru mai multe detalii despre festivalul „Teatru sub Lună”, accesați website-ul oficial www.teatrusubluna.ro, iar pentru bilete cu reducere de 25%, disponibile până la 1 iulie 2017, accesați platforma www.mystage.ro.

12 Comentarii la “Concurs: Câștigă o invitație dublă la teatru”
 1. Voicu Geanina says:
 2. Enache Aurora says:
 3. Tudor Victorița says:
 4. Nita Mihaela says:
 5. Popa Nicoleta says:
  • Nita Mihaela says:
 6. andreea ghita says:
 7. Mocanu Anamaria says:
 8. Flore Daniel says:
 9. Nita Mihaela says:
 10. Alexandra says:
 11. Despescu Elena says:

Dă-ți și tu cu părerea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *