Câteva întrebuințări practice ale cărților “50 de umbre ale lui Grey”
S-a stârnit așa o nebunie pe net cu chestiuța asta de “50 de umbre ale lui Grey” încât mi-e aproape imposibil ca atunci când sunt pe budă și-mi verific telefonul de notificări, să nu văd pe Facebook ceva legat de Grey și umbrele sale. Nu, nu o să mă leg de film, fiindcă i-au așezat alții înaintea mea o frumoasă piatră funerară. O să încerc în schimb să vin cu câteva sfaturi practice pentru cei care au în bibliotecă trilogia umbrelor.
Dacă rotunjim, cele trei volume au cam 2.000 de pagini, adică 1.000 de foi. Presupunând că pentru ștersul geamurilor ai nevoie cam de 10 foi (știu acest lucru fiindcă am fost terorizat de maică-mea când eram mic) și te îndeletnicești cu ștersul geamurilor cam o data pe săptămână (deși nu cred că prea multe gospodine sunt atât de harnice) un calcul simplu arată că vei avea provizii pentru doi ani.
Folosind același calcul, Grey ne-ar ajuta să aprindem focul în sobă timp de 100 de zile. Dacă suntem meseriași în d-ale sobei, ne-ar putea ține chiar de două ori mai mult.
Cele trei cărți cântăresc cam 2-3 kilograme. Le poți pune într-o sacoșă de Mega Image și prin ridicări repetate îți poți lucra bicepșii sau tricepșii.
Atunci când ai un diferend cu partenerul de viață nu mai trebuie să fugi până în debara după bâta de baseball. E suficient să întinzi mâna până-n bibliotecă și să-l apuci pe Grey de copertă. Nu cred că partenerul de viață va mai avea curajul să se ridice.
Dacă ai făcut greșeala să-i primești în vizită pe tocilarii din facultate, deschide orice carte din cele trei la orice pagină vrei tu și după doar câteva secunde va trebui să țipi după musafiri că și-au uitat fularul pe cuier.
În cazul în care Mama Natură nu te-a înzestrat cu prea mulți centimetri, trilogia “Fifty Shades of Grey” își va dovedi utilitatea atunci când va trebui să ajungi la obiectele cocoțate pe dulapul cel mai înalt din casă.
Recunosc, nu sunt foarte inventiv. Doar atâtea întrebuințări i-am găsit lui Grey. Trag nădejde însă că voi ați găsit și alte utilități practice.
Ha-ha!
In sfarsit am citit si eu ceva amuzant pe subiectul asta.
Review-urile astea despre film/carte care spun cat de naspa au fost deja devin plictisitoare si monotone. 🙂
Sper totuși ca E. L. James să se rezume la astea trei volume. Eventual să nu mai scrie deloc. Grădinăritul e o activitate ok.
foarte bun articolul! Decit sa citesc atatea pagini cu literatura proasta mai bine citesc Grigore Alexandrescu…
Thanx. Nu e rea ideea cu Alexandrescu.