Black Friday la cărți. Lista librăriilor online cu reduceri

black friday la cartiȘtiu că mulți dintre voi așteptați Black Friday să vă cumpărați aifoane, samsungi, bomboane și blugi, dar… nu o să vă vină să credeți! De Black Friday se pot cumpăra și cărți! Știți voi, cărțile sunt acele mici obiecte ciudate care conțin deșteptăciune și te fac neprost.

Și în cazul în care o să vă mai rămână niște mărunținș după toată nebunia de Black Friday, poate vă mai luați și câte-o carte. Iar pentru că eu sunt o persoană extrem de amabilă, am decis să fac o listă cu toate librăriile online care au reduceri de Black Friday.

Elefant.ro

Vezi ofertele

Da, încă se pot cumpăra cărți de pe Elefant.ro, deși mulți folosesc acest magazin online pentru cu totul alt tip de cumpărături. Reducerile au început de pe 13 noiembrie și țin până pe 16 noiembrie la ora 23.00.

Libris.ro

Vezi ofertele

Cea mai mare librărie online din România dă startul la reduceri pe 16 noiembrie la miezul nopții, campania de Black Friday urmând să se termine o zi mai târziu. Sunt anunțate reduceri de până la 90% la cărți și jucării pentru copii.

Cărturești.ro

Vezi ofertele

Reduceri de până la 70% pe toată durata zilei de vineri, începând de joi noapte de la ora 00.00.

Okian.ro

Vezi ofertele

Reduceri la peste 9.000 de titluri: Literatura clasica, in limba engleza, la preturi mici, bestsellere internationale la super-reduceri, cele mai noi titluri la preturi reduse. Începe pe 16 noiembrie, de la ora 00.00 și ține până pe 18.00 la ora 22.00

Cartepedia.ro

Vezi ofertele

Black Friday durează aici două zile, de pe 16 până pe 18. Se anunță reduceri substanțiale.

 

Un Comentariu la “Black Friday la cărți. Lista librăriilor online cu reduceri”
  1. Dan says:

Dă-ți și tu cu părerea!

Your email address will not be published. Required fields are marked *